Microsoft stelt tabbladen in Windows 10 uit 2018-06-29T11:28:42

Facebook lanceert Lite-versie Instagram

Omrekenen

Microsoft stelt tabbladen in Windows 10 uit

Microsoft stelt tabbladen in Windows 10 uit

Er wordt al langer over gesproken en Windows 10-testers konden er zelfs al mee aan de slag, maar Microsoft maakt nu bekend dat tabbladen in het besturingssysteem de eerstvolgende Windows Update niet halen.

Sets is een langverwachte nieuwe functie in Windows 10, die het gebruik van het besturingssysteem wel eens flink op zijn kop kan zetten. In plaats van losse vensters voor iedere map en elk programma, kun je straks een en ander samenvoegen in tabbladen. Net zoals je kent van browsers, maar dan systeem-breed.

Windows Insiders zijn er reeds mee in aanraking gekomen, omdat Sets onderdeel uitmaakten van de nieuwste Windows 10-testversie. Op basis van de feedback die Microsoft daarop kreeg, is besloten dat de functie nog niet klaar is voor gebruik. In de eerstvolgende 'test build' worden ze zelfs helemaal weer uit het OS gesloopt

Wanneer dan?

Het betekent tevens dat Sets geen deel uitmaken voor de eerstvolgende grote Windows-update (Redstone 5), die in de herfst van dit jaar uitkomt. Dat betekent dat de functie pas ten vroegste in de eerste helft van 2019 alsnog zijn opwachting maakt. Lees hier meer over Sets.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord