Microsoft Streetside komt naar Europa 2013-11-04T16:35:41

Foxconn maakt plannen voor fabriek in Brazilië

Boekenlijst in Excel vullen zonder typen

Microsoft Streetside komt naar Europa

Microsoft Streetside komt naar Europa

Streetside is al een tijdje beschikbaar in de V.S. maar de tegenhanger van Google’s Streetview komt nu ook naar Europa.

Streetside is al een tijdje beschikbaar in de V.S. maar de tegenhanger van Google’s Streetview komt nu ook naar Europa.

Het Verenigd Koninkrijk is het eerste land waar de auto’s van Microsoft zullen rijden, daarna staan Duitsland, Frankrijk en Spanje op het programma volgens eWeek Europe. Het bedrijf Navteq (onderdeel van Nokia) neemt de taak op zich om de straten in kaart te brengen. Het gebruik van Navteq kaarten voor Windows Phone 7 was onderdeel van de deal die de twee bedrijven eerder dit jaar maakten. Navteq zal ook landmarks en pubs in kaart brengen. Microsoft hoopt midden mei de dienst te kunnen aanbieden in het Verenigd Koninkrijk (als het weer het toelaat).

Microsoft wil niet de concurrentie aangaan met Google door elke straat in het Verenigd Koninkrijk in kaart te brengen. Het beperkt zich in eerste instantie tot Londen in het V.K., Barcelona in Spanje en Parijs in Frankrijk.

[Via: eWeek Europe]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord