Microsoft trekt laatste update Surface Pro 2 in

© CIDimport

Microsoft trekt laatste update Surface Pro 2 in

Geplaatst: 19 december 2013 - 07:34

Aangepast: 27 augustus 2022 - 02:37

Redactie ID.nl

Om te garanderen dat Surface Pro 2-bezitters hun tablet ook tijdens de feestdagen kunnen gebruiken, heeft Microsoft de meest recente update voor het apparaat ingetrokken. Consumenten die de update hebben geïnstalleerd, melden namelijk opstart- en batterijproblemen.

Microsoft trekt daarom de update weer in om, naar eigen zegge, ‘het gebruiksgemak tijdens de kerstvakantie te garanderen’. Naast opstart- en batterijproblemen zorgt de nieuwste update voor de Surface Pro 2-tablet ook voor gedoe met de slaapstand. Het is nog onduidelijk of de problemen voor iedereen gelden die de update installeren, of slechts voor een beperkte groep.

De update voor de Surface Pro 2 werd op 10 december uitgerold, maar Microsoft heeft hem inmiddels weer verwijderd. Het is de bedoeling om een verbeterde update te introduceren in het nieuwe jaar. In oktober trok Microsoft ook al een update in, namelijk voor Windows 8.1 RT. Het bleek namelijk dat het installeren van deze update de tablet volledig kon laten vastlopen. 

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten