Microsoft zet IE-haters een hak 2013-11-04T15:49:57

Samsung verliest van Apple in Nederlandse rechtszaak

Nieuwe Apple iMac opengebroken

Microsoft zet IE-haters een hak

Microsoft zet IE-haters een hak

Hoewel Internet Explorer tegenwoordig maar van weinig mensen de favoriete browser is, blijft Microsoft volhouden dat de browser ‘zo slecht nog niet is’.

Hoewel Internet Explorer tegenwoordig maar van weinig mensen de favoriete browser is, blijft Microsoft volhouden dat de browser ‘zo slecht nog niet is’. Met onderstaand filmpje hoopt Microsoft de veel voorkomende IE-bashers toch over te halen.

Google Chrome is volgens de meest recente telling van W3Counter met 29,1% de populairste browser, gevolgd door Internet Explorer met 27,4%. Internet Explorer heeft in de afgelopen jaren, ondanks vele reclame campagnes, zijn aandeel flink zien dalen. De recensies over Internet Explorer 9 zijn echter verrassend positief. Ook IE 10 voor Windows 8 krijgt complimenten. Met dit filmpje probeert Microsoft de stugge IE-haters toch over te halen om misschien zelfs de nieuwste versie van de browser te proberen.

De reacties op de video zijn op YouTube overigens uitgeschakeld, waarschijnlijk om IE-bashers op afstand te houden.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord