Mijlpaal voor Instagram: 600 miljoen gebruikers 2016-12-16T15:27:47

Kickass Torrents is weer online

Yoga Book met Chrome OS in ontwikkeling

Mijlpaal voor Instagram: 600 miljoen gebruikers

Mijlpaal voor Instagram: 600 miljoen gebruikers

Instagram telt maandelijks meer dan 600 miljoen gebruikers, een nieuwe mijlpaal voor het sociale netwerk. Het was dan ook een bewogen jaar voor de dienst van Facebook.

Zo werd er in mei gekozen voor een hele nieuwe huisstijl. Waar eerst een stoffige camera het gezicht van de dienst was, werd er gekozen voor een simpeler en kleurrijker icoontje.

Voor de gebruikers zelf was de komst van Instagram Stories een belangrijke toevoeging. Daarmee kunnen foto's en video's gedeeld worden die daarna meteen (of na 24 uur) weer verdwijnen, vergelijkbaar met Snapchat.

Groter dan Twitter

Instagram zag de afgelopen twee jaar een verdubbeling in het aantal maandelijkse gebruikers. De dienst is daarmee nu populairder dan Twitter (315 miljoen), maar bijvoorbeeld niet zo groot als Facebook zelf (meer dan een miljard). 


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord