Mozilla laat zijn Thunderbird 3 uitvliegen 2013-11-04T17:06:37

Google Chrome browser bèta voor Mac en Linux

Algemeen Nederlands Woordenboek online

Mozilla laat zijn Thunderbird 3 uitvliegen

Mozilla laat zijn Thunderbird 3 uitvliegen

De officiële release van Thunderbird versie 3 is nu beschikbaar. Het nieuwe e-mailprogramma is als alternatief voor Outlook of Windows Live-mail beschikbaar voor Windows, Mac en Linux. Thunderbird 3 introduceert een aantal nieuw functies en een aantal al lang noodzakelijke verbeteringen.

De officiële release van Thunderbird versie 3 is nu beschikbaar. Het nieuwe e-mailprogramma is als alternatief voor Outlook of Windows Live-mail beschikbaar voor Windows, Mac en Linux.

Thunderbird 3 introduceert een aantal nieuw functies en een aantal al lang noodzakelijke verbeteringen. Zo is er een verbeterde zoek- en indexeringsfunctie, ondersteuning voor tabbladen en een verbeterde installatie-wizzard die zowel de installatie als het invoeren van accounts snel en probleemloos moet laten verlopen.

Als alternatief voor Outlook is Thunderbird heel goed bruikbaar voor het lokaal archiveren van Webmail. Integratie met Gmail kan al langer maar nu is er ondersteuning voor Gmails speciale folders inclusief Sent en Trash en de niet Engelstalige versie van Gmail.

De belangrijkste vernieuwing is wel de zoekfunctie in Thunderbird. Concurrent Outlook komt niet in de buurt van de functionaliteit waar Mozilla de Thunderbirdgebruiker mee verwent. De zoekbalk is prominent aanwezig in de mailpagina. De zoekfunctie kan worden toegespitst op een deel van de e-mail. Zoeken kan op onderwerp, afzender, ontvanger, aan, cc, of berichtveldne of een combinatie. Ook is hetmogelijk zoekopdachten te bewaren als een subfolder. 

Probeer het nu zelf.

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord