Mozilla ontwikkelt Firefox-browser voor Android 2013-11-04T17:09:33

Computer-verslaving dreigt epidemie te worden

DSB Bank onderwerp van game

Mozilla ontwikkelt Firefox-browser voor Android

Mozilla ontwikkelt Firefox-browser voor Android

Mozilla ontwikkelt een Androidversie van de Firefox-browser. Dit is mogelijk geworden omdat de in C++ ontwikkelde browser nu ook geschikt gemaakt kan worden voor het Android platform. Alle software voor Android werd tot nu toe ontwikkeld in Java. Nu is er een ontwikkelomgeving (NDK) verschenen, die software ontwikkeling in C/C++ mogelijk maakt.

Mozilla ontwikkelt een Androidversie van de Firefox-browser. Dit is mogelijk geworden omdat de in C++ ontwikkelde browser nu ook geschikt gemaakt kan worden voor het Android platform.

Alle software voor Android werd tot nu toe ontwikkeld in Java. Nu is er een ontwikkelomgeving (NDK) verschenen, die software ontwikkeling in C/C++ mogelijk maakt. Dit opent de weg voor Mozilla hun in C++ geschreven browser te porten naar het Androidplatform. Ook heeft Mozilla gewacht totdat de Android-apparaten volwassen zijn geworden.  Nu is het mogelijk een complete browser te ontwikkelen die alle functionaliteit kan leveren, inclusief flash en video. Daarnaast zal het mogelijk worden om add-ons te installeren. Ook Opera zal met een Android browser komen.

Via: Androidplanet


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord