Mozilla Thunderbird 3 release candidate 2013-11-04T17:07:23

Office 2010 als portable app

Muziekvideo's streamen op de PlayStation 3

Mozilla Thunderbird 3 release candidate

Mozilla Thunderbird 3 release candidate

Mozilla heeft de release candidate van het onvolprezen e-mailprogramma Thunderbird 3 uitgebracht. Dit betekent dat de Thunderbird 3 binnenkort zal uitvliegen. Thunderbird is onder de liefhebbers een populair open source e-mail- en news-programma. De nieuwe versie drie is een totaal herontwerp en is nu niet langer voor de nerds maar voor een groter publiek aantrekkelijk.

Mozilla heeft de release candidate van het onvolprezen e-mailprogramma Thunderbird 3 uitgebracht. Dit betekent dat de Thunderbird 3 binnenkort zal uitvliegen.

Thunderbird is onder de liefhebbers een populair open source e-mail- en news-programma. De nieuwe versie drie is een totaal herontwerp en is nu niet langer voor de nerds maar voor een groter publiek aantrekkelijk. De nieuwe Thunderbird is eenvoudiger en gebruikervriendelijker.

Het is gebouwd op basis van de Gecko engine waarop ook Firefox gebouwd is, voor verbeterde prestaties, stabiliteit en webcompatibiliteit. Nieuwe features in Thunderbird 3 zijn tabbladen, een nieuwe toolbar, smart folders, een verbeterd adresboek en een nieuwe add-ons manager. Helaas wordt de zakelijke gebruiker nog steeds teleurgesteld door het ontbreken van ondersteuning voor Exchange.

Een grote verbetering is de configuratie wizzard. Voor een groot aantal e-mail servers heeft Thunderbird configuratiegegevens zodat de gebruiker zich niet druk hoeft te maken over welk protocol gebruikt wordt. Het configureren van Hotmail of Gmail mag dan geen enkel probleem meer opleveren.

Thunderbird 3 is er voor Windows, MacOS en Linux. De release candidate is er in vele talen waaronder Nederlands en vindt u hier. Wanneer de defnitieve versie uitkomt is nog niet bekend. Dat zal afhangen van het aantal bugs dat in de RC gevonden wordt.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord