© CIDimport

Nederland en Triple Play

Geplaatst: 24 maart 2006 - 09:03

Aangepast: 19 september 2022 - 13:15

Redactie ID.nl

Afgelopen week werd Totaalwijzer.nl gelanceerd, een site die zicht richt op triple play - u weet wel, vaktaal voor telefoneren, internetten en digitaal tv-kijken via één bedrijf.

Nederland en Triple Play

Afgelopen week werd Totaalwijzer.nl gelanceerd, een site die zicht richt op triple play - u weet wel, vaktaal voor telefoneren, internetten en digitaal tv-kijken via één bedrijf. De site helpt bij het vergelijken van aanbieders en tarieven.

De nieuwe Totaalwijzer rangschikt voor elk adres in Nederland de zogenaamde triple play-combinaties en de kosten ervan. De strijd om de bel-, surf- en kijkklanten wordt steeds heftiger en veel bedrijven slagen er niet in een overzichtelijk en eenvoudig aanbod te doen. Zo verschilt de definitie van ‘gratis bellen’ enorm tussen de verschillende partijen. Naast de tariefvergelijking nemen gebruikerservaringen een prominente plaats in op Totaalwijzer.nl en komen voor- en nadelen uitgebreid aan bod.

P.S.:

Maakt u gebruik van Triple Play? Dan is Computer Idee zeer benieuwd naar uw ervaringen, of die nu positief of negatief zijn. Welke provider heeft u en bevalt deze? Wat waren uw verwachtingen voordat u ging Triple Playen? Zijn deze verwachtingen uitgekomen? Kortom: laat het ons weten en wie weet staat u met uw verhaal binnenkort wel in uw lijfblad! 

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten