Nest-thermostaat werkt nu samen met koelkasten en slimme lampen 2015-01-05T14:05:31

Hou je aan je goede (sport)voornemens met deze apps

Nieuwe kopieerbeveiliging houdt gamepiraten op afstand

Nest-thermostaat werkt nu samen met koelkasten en slimme lampen

Bedrijf gaat samenwerken met allerlei nieuwe partners

Nest-thermostaat werkt nu samen met koelkasten en slimme lampen

Je slimme Nest-thermostaat wordt binnenkort nog een stukje slimmer, want het apparaat werkt sinds vandaag ook samen met allerlei andere domotica. Zo werkt de thermostaat nu samen met de Hue-lampen van Philips, en met diverse koelkasten en wasmachines.

Je kunt de slimme thermostaat nu koppelen aan een hele rits andere slimme apparaten, zoals koelkasten en wasmachines.

Aanwezigheidssensor

De Nest-thermostaat en de slimme Nest-rookmelder Protect kunnen meer dan alleen de temperatuur regelen. De apparaten hebben namelijk ook bewegingssensoren om te kijken of de gebruiker thuis is of niet. Dat kan worden gekoppeld aan een koelkast - die kan dan bijvoorbeeld op de energiebesparende stand als de gebruiker niet thuis is.

Hue-lampen

Ook werkt de rookmelder nu samen met de slimme Hue-lampen van Philips. Zodra Nest Protect brand of koolmonoxide detecteert, gaan dan de lampen rood knipperen. Zo kan ook een telefoon worden gekoppeld aan de Protect, waardoor die automatisch het alarmnummer belt bij tekenen van koolmonoxide.

In totaal werkt de Nest-apparatuur nu met 15 nieuwe partners. De apparaten werken samen via het 'Works With Nest'-programma, een setup waarbij andere fabrikanten zich kunnen aanmelden om samen te werken met Nest.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord