Netflix-abonnement wordt euro duurder

© CIDimport

Netflix-abonnement wordt euro duurder

Geplaatst: 18 augustus 2015 - 04:43

Aangepast: 26 augustus 2022 - 22:00

Redactie ID.nl

Netflix wordt opnieuw een beetje duurder. Nieuwe gebruikers betalen voor het standaard-abonnement straks € 9,99, een euro méér dan voorheen. De prijzen blijven wel gelijk voor bestaande abonnees, en de andere twee soorten abonnementen behouden ook hun prijs.

Kijk je graag Netflix? Bekijk hier dan 6 tips om beter Netflix te kijken!

Het gaat om het standaard-abonnement dat de meeste gebruikers nu hebben. Daar betalen huidige gebruikers € 8,99 voor. Je kunt met dat abonnement op 2 schermen tegelijk kijken, en de series en films streamen waar mogelijk in HD.

Verschillende Netflix-abonnementen

Er zijn nog 2 andere Netflix-abonnementen, waaronder een duurdere variant van € 11,99 waarbij je films in UHD kunt kijken op 4 schermen tegelijk. Met het goedkoopste abonnement van € 7,99 kun je op één scherm kijken in lagere kwaliteit. De prijzen van die abonnementen blijven hetzelfde.

Bestaande abonnees

De prijsverhoging geldt vooralsnog alleen voor nieuwe klanten van de streamingdienst, maar schrijft dat dat "in ieder geval een jaar lang niet verandert." Het is niet duidelijk of de prijzen na die tijd ook stijgen voor bestaande Netflix-abonnees. Dat gebeurde vorig jaar wel, toen de prijs van de 3 abonnementen een euro per maand duurder werd.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten