Neurosity's The Crown: Spotify bedienen met hersenen 2021-04-22T09:50:29

Schijfjes branden met True Burner

Sony HT-S40R Home Theatre biedt surround zonder kabelwirwar

Neurosity's The Crown: Spotify bedienen met hersenen

Neurosity's The Crown: Spotify bedienen met hersenen

In de categorie 'zie je jezelf er al mee lopen' is dit The Crown van Neurosity. Dat heeft niks te maken met de populaire Netflix-serie over het Britse koningshuis maar is een hoofdband met daarin acht EEG-sensoren voor het meten van hersenactiviteit.

Voor een van de toepassingen werkten de makers samen met Spotify. Door te herkennen hoe je brein reageert op bepaalde muziek, worden soortgelijke nummers ingeladen zodat je in dezelfde flow blijft. Met een verhoogde productiviteit als resultaat.

Medische toepassingen

Los daarvan stelt men het platform open voor andere app-ontwikkelaars.  Wie weet wat er allemaal nog meer mee mogelijk is, bijvoorbeeld op medisch gebied! Het apparaat is onlangs voor 899 dollar de verkoop in gegaan.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord