New, nieuws van Google 2013-11-04T16:43:37

56% ergert zich aan smartphonegebruik collega

Kentekens van auto's als sociale media

New, nieuws van Google

New, nieuws van Google

Het lijkt wel of Google elke dag met iets nieuws komt. Dat is Google zelf ook opgevallen. Vandaar dat ze een site maken waar nieuwe producten en functies voor iedereen overzichtelijk terug zijn te vinden. Op Google New blijft u op de hoogte van wat er nieuw is bij Google. Hier wordt alle informatie verzameld die nu op verschillende blogs te vinden is. Het kan ook behulpzaam zijn bij het vinden van functies die u nog niet eerder hebt uitgeprobeerd. Het is duidelijk dat Google meer promotie voor zichzelf en zijn nieuwe producten wil maken. Het blijft daarbij niet bij een enkel televisiespotje of billboardreclame. 

Het lijkt wel of Google elke dag met iets nieuws komt. Dat is Google zelf ook opgevallen. Vandaar dat ze een site maken waar nieuwe producten en functies voor iedereen overzichtelijk terug zijn te vinden.

Op Google New blijft u op de hoogte van wat er nieuw is bij Google. Hier wordt alle informatie verzameld die nu op verschillende blogs te vinden is. Het kan ook behulpzaam zijn bij het vinden van functies die u nog niet eerder hebt uitgeprobeerd. Het is duidelijk dat Google meer promotie voor zichzelf en zijn nieuwe producten wil maken. Het blijft daarbij niet bij een enkel televisiespotje of billboardreclame.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord