Nieuw schaatsblog van start gegaan

© CIDimport

Nieuw schaatsblog van start gegaan

Geplaatst: 9 februari 2006 - 09:02

Aangepast: 29 augustus 2022 - 08:30

Redactie ID.nl

Met de Olympische Winterspelen voor de deur valt er de komende weken erg veel te schrijven over het Nederlandse schaatsen. Wedstrijdverslagen, scherpe analyses, foto's, commentaren en voorspellingen: allemaal ingrediënten van de nieuwe weblog schaatsen.blog.nl.

Met de Olympische Winterspelen voor de deur valt er de komende weken erg veel te schrijven over het Nederlandse schaatsen. Wedstrijdverslagen, scherpe analyses, foto's, commentaren en voorspellingen: allemaal ingrediënten van de nieuwe weblog schaatsen.blog.nl. Schaatsen.blog.nl is tijdens de Olympische Spelen bovendien de plaats waar alle Nederlanders hun enthousiasme of teleurstelling kwijt kunnen. Een weblog is namelijk bij uitstek de plaats, waar iedereen mee kan doen. En zoveel Nederlanders, zoveel meningen. Op zeer eenvoudige wijze kunnen reacties op een bericht worden geplaatst. De lezer kan daardoor direct bijdragen aan de discussie.

De redactie is in handen van Judith Snijders, een freelance journaliste, afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool voor journalistiek in Tilburg. Zij schrijft o.a. voor de jongerenbladen Break Out en Peper en de voetbalclub Willem II. Judith is vanaf haar geboorte bezeten van de schaatssport en volgt de ontwikkelingen in de schaatssport tot in detail.

Schaatsen.blog.nl maakt deel uit van het netwerk www.blog.nl, dat in juni 2005 van start ging. De afgelopen maanden zijn professionele blogs gelanceerd over dieet/voeding, games, jongeren, nederpop, voetbal, vrouw, wielrennen en zappen.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten