Nieuw schaatsblog van start gegaan 2013-10-10T14:33:59

Daar zit een luchtje aan!

Olympische fakkel misbruikt voor hoax

Nieuw schaatsblog van start gegaan

Nieuw schaatsblog van start gegaan

Met de Olympische Winterspelen voor de deur valt er de komende weken erg veel te schrijven over het Nederlandse schaatsen. Wedstrijdverslagen, scherpe analyses, foto's, commentaren en voorspellingen: allemaal ingrediƫnten van de nieuwe weblog schaatsen.blog.nl.

Met de Olympische Winterspelen voor de deur valt er de komende weken erg veel te schrijven over het Nederlandse schaatsen. Wedstrijdverslagen, scherpe analyses, foto's, commentaren en voorspellingen: allemaal ingrediƫnten van de nieuwe weblog schaatsen.blog.nl. Schaatsen.blog.nl is tijdens de Olympische Spelen bovendien de plaats waar alle Nederlanders hun enthousiasme of teleurstelling kwijt kunnen. Een weblog is namelijk bij uitstek de plaats, waar iedereen mee kan doen. En zoveel Nederlanders, zoveel meningen. Op zeer eenvoudige wijze kunnen reacties op een bericht worden geplaatst. De lezer kan daardoor direct bijdragen aan de discussie.

De redactie is in handen van Judith Snijders, een freelance journaliste, afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool voor journalistiek in Tilburg. Zij schrijft o.a. voor de jongerenbladen Break Out en Peper en de voetbalclub Willem II. Judith is vanaf haar geboorte bezeten van de schaatssport en volgt de ontwikkelingen in de schaatssport tot in detail.

Schaatsen.blog.nl maakt deel uit van het netwerk www.blog.nl, dat in juni 2005 van start ging. De afgelopen maanden zijn professionele blogs gelanceerd over dieet/voeding, games, jongeren, nederpop, voetbal, vrouw, wielrennen en zappen.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord