Nieuw wereldrecord Guitar Hero door 14-jarige gamer

© CIDimport

Nieuw wereldrecord Guitar Hero door 14-jarige gamer

Geplaatst: 5 februari 2009 - 08:02

Aangepast: 17 november 2022 - 08:39

Redactie ID.nl

In het Guiness Book of World Records worden sinds kort ook gamerecords opgenomen. Gamers kunnen de wereldrecords zien als een uitdaging of als een bewijs dat ze beter een andere hobby kunnen gaan doen. In de gamingwereld is er een nieuw wereldrecord verbroken. Danny Johnson, een 14-jarige jongen uit Texas, heeft in de game Guitar Hero een score behaald van 973.954.

In het Guiness Book of World Records worden sinds kort ook gamerecords opgenomen. Gamers kunnen de wereldrecords zien als een uitdaging of als een bewijs dat ze beter een andere hobby kunnen gaan doen.

In de gamingwereld is er een nieuw wereldrecord verbroken. Danny Johnson, een 14-jarige jongen uit Texas, heeft in de game Guitar Hero een score behaald van 973.954. Dit betekent dat hij de game voor 99 procent heeft uitgespeeld op Expert-niveau.

Het muzieknummer waarmee hij de recordscore behaalde was ‘Through the Fire and Flames' van de band DragonForce. Indien u bekend bent met het nummer dan weet u dat Johnson het zichzelf niet makkelijk heeft gemaakt. Het is een moeilijk nummer om te spelen waar een gamer

voor nodig heeft. Maar hoe goed Johnson ook op de virtuele gitaar is, zijn wereldrecord hoeft niet te betekenen dat hij ook virtuoos een echte gitaar kan bespelen.


Bron: gamers.guinnessworldrecords.com

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten