Nieuwe Apple iMac opengebroken 2013-11-04T15:49:56

Microsoft zet IE-haters een hak

Syrië afgesloten van internet

Nieuwe Apple iMac opengebroken

Nieuwe Apple iMac opengebroken

De nieuwe Apple iMac wordt sinds vandaag voor het eerst geleverd. Het Japanse Apple blog Kodawarisan demonteert het scherm en neemt een kijkje binnenin de nieuwe iMac.

De nieuwe iMac is sinds vandaag ook in Nederland te koop en ziet er schitterend uit en is op het dunste punt slechts 5mm dik.Ondanks de dunne behuizing zit niet alles erg opgepakt in de nieuwe iMac en is er vooral veel ruimte rond de ventilator boven de harde schijf. Het thermische ontwerp voert alle warmte af via deze ventilator. Het lijkt er dan ook op dat het risico van oververhitting niet hoog is.

Apple iMac

iMac zonder scherm zodat we de interne hardware goed kunnen zien

Nieuwe Apple iMac van binnen

De ventilator in het midden zorgt ervoor dat de componenten in de dunne behuizing niet oververhit raken

Nieuwe iMac uitpakvideo

De meeste verse eigenaren van de nieuwe iMac zullen hun computer niet meteen open gaan schroeven en houden het bij het uitpakken uit de doos zoals in onderstaande video. Wat we niet zo goed op het beeldmateriaal op de site van Apple zien en wel in de video, is dat het aan de achterzijde een kleine bolling heeft, de hardware moet natuurlijk wel ergens gestopt kunnen worden:

[Via: AppleInsider]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord