Nieuwe Samsung Galaxy S9 en S9+ uitgelekt

© CIDimport

Nieuwe Samsung Galaxy S9 en S9+ uitgelekt

Geplaatst: 6 februari 2018 - 12:27

Aangepast: 26 augustus 2022 - 16:13

Redactie ID.nl

Vorige maand kwam bekende twitteraar Evan Blass met officiële afbeeldingen van het scherm van de Samsung Galaxy S9 en de S9+. Alhoewel de schermen er niet veel anders uitzien dan de vorige generatie, geven deze nieuwe gelekte afbeeldingen van de twee apparaten in ‘Lilac Purple’ ons een duidelijk inzicht in het uiterlijk van de Galaxy S9.

Net zoals de Galaxy Note 8 zal de S9+ een dubbele camera hebben. Niet naast elkaar zoals bij de Note maar net als de iPhone X onder elkaar. Dit is waarschijnlijk ook gedaan voor de locatie van de vingerscanner net onder de camera. Bij de voorganger, de Galaxy S8, zat de scanner naast de camera, iets waar Samsung veel commentaar op heeft gehad.

Zoals verwacht zit de toegewijde knop voor Bixby ook op het nieuwe model. Alhoewel Samsung veel nieuwe functies heeft toegevoegd aan zijn persoonlijke assistent, zullen er hoogstwaarschijnlijk genoeg app-ontwikkelaars zijn die de knop een eigen functie zullen geven. 

Kleuren 

In een andere tweet, vertelt Blass over de verschillende kleuren waarin de S9 verkocht gaat worden: Midnight Black, Lilac Purple, Titanium Gray, Coral Blue en verschillende andere ‘special/limited editions’.

Samsung zal de officiële onthulling van de Galaxy S9 en de S9+ houden op het Mobile World Congress die begint op 25 februari. Het gerucht gaat dat de telefoon zelf op 16 maart op de markt zal verschijnen.

 

...in Lilac Purple.

-

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten