Nieuwste track van Lenny Kravitz gratis te downloaden

© CIDimport

Nieuwste track van Lenny Kravitz gratis te downloaden

Geplaatst: 7 maart 2006 - 06:03

Aangepast: 19 september 2022 - 13:17

Redactie ID.nl

Wodkamerk Absolut is een virale campagne gestart die draait om een song van Lenny Kravitz. Zijn laatste nummer 'Breathe' komt niet in de handel, maar is gratis te downloaden via de Absolut-site. In 1985 schilderde Andy Warhol een fles Absolut Vodka. Zijn vriend Keith Haring maakt een schilderij met hetzelfde onderwerp.

Nieuwste track van Lenny Kravitz gratis te downloaden

Wodkamerk Absolut is een virale campagne gestart die draait om een song van Lenny Kravitz. Zijn laatste nummer 'Breathe' komt niet in de handel, maar is gratis te downloaden via de Absolut-site.

In 1985 schilderde Andy Warhol een fles Absolut Vodka. Zijn vriend Keith Haring maakt een schilderij met hetzelfde onderwerp. Absolut gebruikte de schilderijen voor een reclamecampagne, waarmee een traditie startte om in reclamecampagnes samen te werken met artiesten en kunstenaars. Onder meer Jean Paul Gaultier, Gianni Versace en Damien Hirst verbonden hun naam aan het wodkamerk. In 2003 werkte Absolut voor het eerst samen met muzikanten, eerst met DJ’s en nu, met Kravitz, met een bekende popmuzikant.

Het muziekproject met Kravitz, dat de naam Absolut Kravitz heeft, blijft niet beperkt tot de song en videoclip van Kravitz zelf. Op de actiesite zijn ook elf remixes te beluisteren, onder meer van Little Louie Vega en Jazzanova. Sinds eind vorige week zijn de remixes en de videoclip op de site te bekijken en te downloaden.

Bron: Emerce

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten