Nog steeds problemen met site DSB Bank

© CIDimport

Nog steeds problemen met site DSB Bank

Geplaatst: 2 oktober 2009 - 05:10

Aangepast: 17 november 2022 - 08:50

Redactie ID.nl

Hoewel de DSB Bank zelf verklaart dat de 12 ip-adressen die achter de vermeende hackaanval van gisteren zouden zitten inmiddels afgesloten zijn, gaat internetbankieren nog steeds moeizaam op de site. Vlak na middernacht probeerde een van onze redacteuren, rekeninghouder bij de bank, in te loggen. "Eerst kon ik nog mijn saldo bekijken.

Hoewel de DSB Bank zelf verklaart dat de 12 ip-adressen die achter de vermeende hackaanval van gisteren zouden zitten inmiddels afgesloten zijn, gaat internetbankieren nog steeds moeizaam op de site.

Vlak na middernacht probeerde een van onze redacteuren, rekeninghouder bij de bank, in te loggen. "Eerst kon ik nog mijn saldo bekijken. Een opdracht opgeven, geld overboeken dus, lukte niet. En nu kom ik niet eens in mijn persoonlijke menu... "

Wie vanmorgen in wil loggen, krijgt een van gisteravond daterende melding waarin staat: "Op dit moment is het onderdeel Internetbankieren op deze website slecht bereikbaar. Wij verwachten dat dit in de loop van de nacht is opgelost." Om half tien uur vanmorgen was inloggen echter nog steeds niet mogelijk.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten