Nokia Lumia 800 megaprojectie met deadmau5 2013-11-04T16:18:42

3DMark voor Android: Hoe snel is je mobiele telefoon?

Quake-verbod Duitsland eindelijk opgeheven

Nokia Lumia 800 megaprojectie met deadmau5

Nokia Lumia 800 megaprojectie met deadmau5

Een schitterende 4D projectie van de Lumia 800 in Londen werd muzikaal begeleid door dj deadmau5.

De Millbank Tower in Londen was het canvas voor een geavanceerde 4D projectie als reclame voor de Lumia 800, Nokia’s nieuwe Windows Phone. De toren van 120 meter telt 800 ramen die elk werden bedekt met vinyl zodat er met 16 krachtige projectoren, op 300 meter afstand van de toren, beelden op konden worden geprojecteerd. Dit leverde schitterende beelden op van enorme vlinders en uit elkaar spattend glas. De 3D-beelden werden begeleid door een dj-set van producent deadmau5 die daarmee voor de ‘vierde dimensie’ moest zorgen (vandaar dat het een 4D-projectie werd genoemd).

Al eerder werd in New York een Windows Phone van 15 meter hoog getoond maar dit de 4D-projectie die werd aangemerkt als de ‘toekomst van live evenementen’ is nog indrukwekkender. Het is duidelijk waar een deel van de 44 miljoen dollar dat door Microsoft is uitgetrokken voor promotie voor Windows Phone 7 aan is opgegaan.

The Millbank aan de Thames bij daglicht:

The Millbank Tower


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord