Nominaties Dutch Bloggies bekend 2013-10-10T14:33:59

Robot-dino wil de wereld veroveren

Daar zit een luchtje aan!

Nominaties Dutch Bloggies bekend

Nominaties Dutch Bloggies bekend

Vorige maand mocht iedereen zijn of haar favoriete weblog voordragen voor diverse categorieën. De weblogs die daarmee de meeste stemmen haalden, zijn nu bekend gemaakt.Een vakjury zal uit de genomineerden voor 14 categorieën de echte winnaars kiezen. Deze worden op 11 maart bekend gemaakt.

Vorige maand mocht iedereen zijn of haar favoriete weblog voordragen voor diverse categorieën. De weblogs die daarmee de meeste stemmen haalden, zijn nu bekend gemaakt.

Een vakjury zal uit de genomineerden voor 14 categorieën de echte winnaars kiezen. Deze worden op 11 maart bekend gemaakt.

De categorieën zijn:

* Beste Weblog

* Best Geschreven Weblog

* Beste Vormgeving

* Beste Linklog

* Beste Lifelog

* Beste Collectieve Weblog

* Beste Post

* Beste Nieuwkomer

* Beste Muziekweblog

* Beste Politieke Weblog

* Beste BN Blog

* Beste Fotolog

* Beste Themaweblog

* Beste Corporate Weblog

Daarnaast worden drie categorieën door het publiek gekozen. Voor de Best Geschreven weblog kunt u nu nog stemmen.

Overigens blijkt ook dit jaar weer dat er een aantal mensen vals spelen bij het stemmen. Vandaar dat Dutch Bloggies een maatregel heeft genomen waarbij niet meer dan vijf stemmen vanaf hetzelfde ip-adres geldig worden verklaard, met begeleidend uniek e-mailadres.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord