NoPhone gaat de verkoop in 2014-12-05T13:49:06

Sinterklaas goed voor online winkels

Flic is een drukknop voor wat je maar wilt

NoPhone gaat de verkoop in

De smartphone die geen smartphone is

NoPhone gaat de verkoop in

Na een succesvolle crowdfundingcampagne is de NoPhone daadwerkelijk in de verkoop gegaan. Inmiddels zijn er al 2000 stuks van verkocht. Opmerkelijk, voor een vierkant stukje plastic.

Want wat kun je met de NoPhone? Nou, niets eigenlijk. Je kunt 'm tegen je gezicht houden en net doen alsof het een echte smartphone is. En daar betaal je dan ongeveer een tientje voor.

Of iets meer, als je voor 'selfie upgrade' gaat. Daarmee wordt de NoPhone voorzien van een sticker, waarop je jezelf terugziet in de reflectie. Het is dan net alsof je een selfie maakt, maar dan niet.

Constante behoefte

"De NoPhone is bedacht om tegemoet te komen aan de constante behoefte van mensen om een mobiel apparaat vast te houden. Zonder gebruikers er van te weerhouden om hun directe omgeving volledig te ervaren," verklaren de makers ervan.

Daar is blijkbaar behoefte aan want via Kickstarter is er 18.316 dollar gefinancierd door geïnteresseerde kopers. Bestel je de NoPhone voor 7 december, dan heb je 'm naar verwachting nog voor 25 december in huis. Dat kan op http://nophone.myshopify.com/.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord