Norton's meest opgevraagde zoektermen van kinderen 2013-11-04T17:05:43

Verse download: Enter Image Basic

GSM beveiliging gekraakt

Norton's meest opgevraagde zoektermen van kinderen

Norton's meest opgevraagde zoektermen van kinderen

Waar waren kinderen het meest benieuwd naar in 2009? Hun online zoekactiviteiten vertellen veel over de onderwerpen die ouders met hun kinderen zouden moeten bespreken.

Waar waren kinderen het meest benieuwd naar in 2009? Hun online zoekactiviteiten vertellen veel over de onderwerpen die ouders met hun kinderen zouden moeten bespreken. Door middel van de gratis beveiligingservice speciaal voor gezinnen, OnlineFamily.Norton, heeft Symantec het afgelopen jaar informatie verzameld over de zoekactiviteiten van kinderen.

De top 3 van meest gezochte termen via de OnlineFamily.Norton bestaat in 2009 uit: YouTube, Google en Facebook. Hoewel deze websites vermakelijk en educatief zijn voor kinderen, is het de taak van ouders om duidelijk te maken welk gedrag (on)geschikt is bij het bekijken van online video's, het zoeken van informatie en contact onderhouden via sociale netwerken.

- Michael Jackson was het afgelopen jaar de meest opgezochte beroemdheid op internet onder jonge kinderen. Tieners zochten vaker naar de Amerikaanse zangeres Taylor Swift.

- Kinderen van zeven jaar en jonger spendeerden 23% van hun zoektijd op internet naar games. Oudere kinderen steken meer energie in het vinden van muziek.

- De term ‘Sex' staat op de vierde plaats in de lijst van kinderen ouder dan 7 jaar. Opvallend is dat kinderen, jonger dan 7 jaar, eerder zoeken met de term ‘Porno'.  


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord