Galaxy Note 7 terug te sturen in hittebestendige doos 2016-10-12T10:01:35

Amazon Music Unlimited wil concurreren met Spotify

Intel maakt eigen drone

Galaxy Note 7 terug te sturen in hittebestendige doos

Galaxy Note 7 terug te sturen in hittebestendige doos

Samsung laat niets meer aan het toeval over en levert bij Galaxy Note 7-bezitters een hittebestendige verpakking af, waarmee ze het toestel veilig naar de fabrikant terug kunnen sturen.

Bij de doos zitten duidelijke instructies voor het inpakken van de Note 7-toestellen, die masaal teruggestuurd moeten worden vanwege ontploffingsgevaar. De telefoons moeten eerst in een anti-statisch zakje worden gestopt. Daarna in een kartonnen doos, die vervolgens weer in een doos van brandwerend materiaal wordt verpakt.

Omdat sommige mensen hier allergisch voor kunnen zijn, worden er ook handschoenen bijgeleverd. Op de buitenkant van de verpakking staat nog een duidelijke waarschuwing: 'bevat beschadigde batterij, niet vervoeren per vliegtuig'. Dit alles om te voorkomen dat de toestellen op hun terugreis alsnog exploderen.

Productiestop

Gisteren werd duidelijk dat Samsung de productie van de Galaxy Note 7 volledig stil legt. Afgelopen maandag zou de phablet eigenlijk ook in Nederland verkocht worden, maar die plannen gingen op het laatste moment niet door. Dat neemt overigens niet weg dat er wel degelijk Nederlanders met een Note 7 zijn, die 'm in het buitenland hebben gekocht. Samsung heeft hen reeds op de hoogte gebracht.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord