Nu ook foto's en reacties op Foursquare 2013-11-04T16:41:49

Webwinkelquiz voor veilig webshoppen

Markermeer gedempt volgens Google Maps

Nu ook foto's en reacties op Foursquare

Nu ook foto's en reacties op Foursquare

Het was al eerder aangekondigd, maar nu is dan zover: Foursquare biedt vanaf vandaag ook de mogelijkheid om foto's en reacties bij een 'spot' te plaatsen.

Het was al eerder aangekondigd, maar nu is dan zover: Foursquare biedt vanaf vandaag ook de mogelijkheid om foto's en reacties bij een 'spot' te plaatsen.

Foursquare is een online dienst waarmee u kunt inchecken op een bepaalde locatie, bijvoorbeeld een kroeg of museum en daar verdient u dan punten mee. Tevens worden al uw vrienden op de hoogte gebracht, zodat ze u kunnen ontmoeten op die plek. Check-ins kunnen worden doorgestuurd naar Twitter en Facebook en vrienden kunnen tips achterlaten bij bepaalde plekken.

Reacties
Op Facebook en Twitter konden vrienden altijd al reageren op uw check-in, maar dat kan vanaf nu ook via Foursquare zelf. Als u een app gebruikt voor uw mobiele telefoon krijgt u meteen een melding van deze reactie. Ook via de website kunt u reacties geven. De reacties van Facebook en Twitter worden ook getoond in de applicatie.

Foto's
Behalve reacties kunt u nu ook foto's uploaden van de plaats waar u bent. Bijvoorbeeld van dat lekkere gerecht bij dat leuke restaurant. Zo weten uw vrienden meteen hoe alles eruit ziet. Een foto zegt meer dan 1000 woorden! Op de geschiedenis-pagina (history) kunt u alle foto's en reacties terugzien. Foto's bij check-ins zijn alleen zichtbaar voor uw vrienden, foto's van de spot zelf zijn zichtbaar voor iedereen. Reacties kunnen alleen door uw vrienden worden gezien.

Er wordt nog gewerkt aan verfijning van de diensten, maar vooralsnog kunt u met de kerst alles fijn delen via Foursquare.

PS: In nummer 2/2011 (vanaf 4 januari) leest u alles over Foursquare.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord