Obama waarschuwt voor sociale netwerksites

© CIDimport

Obama waarschuwt voor sociale netwerksites

Geplaatst: 10 september 2009 - 05:09

Aangepast: 27 augustus 2022 - 14:29

Redactie ID.nl

President Obama heeft tijdens een bijeenkomst op een middelbare school jongeren gewaarschuwd voor het gebruik van sites als Facebook. Hij hield zijn jeugdige toehoorders voor dat alles wat je op dergelijke sites plaatst, door iedereen gelezen kan worden.

President Obama heeft tijdens een bijeenkomst op een middelbare school jongeren gewaarschuwd voor het gebruik van sites als Facebook.Hij hield zijn jeugdige toehoorders voor dat alles wat je op dergelijke sites plaatst, door iedereen gelezen kan worden. Ook zei hij dat het tegenwoordig gebruikelijk is dat werkgevers dit soort sites doorzoeken wanneer zij van iemand een sollicitatiebrief ontvangen. Ook YouTube-filmpjes, waarin je als tiener allerlei stunts uithaalt of in kennelijke staat op staat, kunnen je de rest van je leven blijven achtervolgen, aldus Obama.

Obama spreekt uit ervaring. Toen hij tijdens zijn campagne belandden sommige minder gelukkige uitlatingen van hem online, waarna hij er vervolgens door zijn tegenstanders mee om de oren werd geslagen.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten