Office Mobile app voor iPhone

© CIDimport

Office Mobile app voor iPhone

Geplaatst: 14 juni 2013 - 11:47

Aangepast: 27 augustus 2022 - 03:47

Redactie ID.nl

Wie een Office 365-abonnement heeft kan de gratis Office Mobile app voor iPhone installeren waarmee je Word-, Excel- en PowerPoint-bestanden kunt bekijken en bewerken. Voor Amerikanen is de app per direct beschikbaar, de rest van de wereld volgt de komende dagen.

Wie de Office Mobile app voor iPhone wilt hebben maar nog geen Office 365-abonnement hebben kunnen dat via de iPhone afsluiten waarbij Apple ook een percentage ontvangt. De samenwerking tussen de twee lijkt wat nauwer te worden. Onlangs lazen we ook al dat Siri in iOS 7 gebruikmaakt van Microsofts Bing als zoekmachine i.p.v. Google. Maar de liefde kent zijn grenzen, zo zijn er geen plannen voor een iPad versie en blijft Microsoft Office dus een uniek verkoopargument voor de Surface tablet.

Office Mobile app voor iPhone-16254174

© CIDimport

PowerPoint-presentaties kunnen niet worden aangemaakt in de Office app maar Word- en Excel-bestanden wel. PowerPoint-presentaties kunnen wel bekeken worden. Bestanden worden via Office 365 in de SkyDrive (cloud) bewaard dus heb je daar ook via de app direct toegang toe. Wanneer je een document leest op je pc en je gaat de deur uit dan kun zal het bestand in de Office App laden op het punt waar je met lezen was gebleven. Bestanden worden gecached zodat ze ook offline beschikbaar zijn. Office 365-abonnees mogen de telefoon op vijf iPhones installeren. Meer informatie over de app vind je hier.

Office app voor iPhone volgende week naar Nederland

De Office app is nu alleen nog beschikbaar in de VS maar volgende week komt het uit in 136 andere landen (waaronder Nederland) en in 29 verschillende talen.

Office 365 aanbieding Computer Idee

Wie Office 365 wil kopen kan dat natuurlijk het beste via Computer Idee doen door gebruik te maken van onze aanbieding.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten