Olympische Spelen afsluitingsceremonie Google Doodle

© CIDimport

Olympische Spelen afsluitingsceremonie Google Doodle

Geplaatst: 12 augustus 2012 - 09:43

Aangepast: 27 augustus 2022 - 06:08

Redactie ID.nl

Vandaag staat de Olympische Spelen Google Doodle, hoe kan het ook anders, in het teken van de afsluitingsceremonie die om 22:00 begint en rond 0:30 is afggelopen.

Elke dag tijdens de Olympische Spelen in Londen heeftl Google een nieuwe Doodle geplaatst, 17 in totaal, en vandaag is het alweer tijd voor de laatste: De afsluitingsceremonie. Voordat het zover is moeten er nog wel wat finales worden afgewerkt: De finales  basketbal, volleybal, waterpolo, marathon staan allemaal nog voor vandaag op het programma.

Olympische Spelen afsluitingsceremonie Google Doodle-16477652

© CIDimport

Google begon met een Olympische Google Doodle van de openingceremonie en daarna volgende nog 16 doodles waarvan vier in de vorm van een speelbaar spel: Hordelopen, basketbal, kanovaren en voetbal. Voor een compleet overzicht klik hier.

In de afsluitingsceremonie doodle zien we alle sporters uit de doodle weer terugkeren.  Wat betreft de afsluitingceremonie op tv kunnen we de deelname verwachten van de Spice Girls, Tinie Tempah, George Michael, Kate Bush en Brian May. Voor Nederland zal Ranomi Kromowidjojo de vlag gaan dragen.

Overzicht Olympische Spelen Google Doodles

Een overzicht van alle Google Doodles van de Olympische Spelen 2012 in Londen tot nu toe vind je hier. De website Websonic heeft een overzicht gemaakt van eerdere Olympische Google Doodles die hieronder zijn te bekijken:

Olympische Zomerspelen 2000
Olympische Winterspelen 2002
Olympische Zomerspelen 2004
Olympische Winterspelen 2006
Olympische Zomerspelen 2008
Olympische Winterspelen 2010

Olympische Zomerspelen 2012

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten