Onbeperkt christelijke artikelen lezen met Candle 2015-11-06T15:47:47

Review: Ockel Fusion C

Review: Samsung Galaxy S6 Edge Plus

Onbeperkt christelijke artikelen lezen met Candle

Onbeperkt christelijke artikelen lezen met Candle

Internetkiosk Blendle is een belangrijke inspiratiebron geweest voor Candle, een online verzamelplek voor artikelen uit christelijke bladen. De dienst start vanaf januari.

Zie het als een Spotify of Netflix voor teksten met een christelijke inslag. Voor 2,95 euro per maand kun je onbeperkt artikelen lezen, waarbij er naar verwachting elke maand zo'n 70 nieuwe artikelen worden toegevoegd. 

Ook de vergelijking met Blendle is snel gemaakt. Ook bij die dienst betaal je alleen voor de artikelen die je interesseren en hoef je niet het hele blad (of de hele krant) er om heen te kopen. 

Eigentijdse vorm

Initatiefnemers Wijnand en Lennard Voogdt hebben Candle verzonnen om iets te doen aan het teruglopende ledenaantal van christelijke bladen. Het werd tijd om deze verhalen 'in een eigentijdse vorm te presenteren', om zo de bladen toch overeind te houden.

Candle is straks zowel online via de browser te lezen, als te gebruiken in app-vorm. Later is het ook de bedoeling dat er boeken op de dienst worden aangeboden. Candle is de eerste twee maanden gratis.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord