Online StemWijzer ook vandaag nog veel gebruikt 2017-03-15T15:27:25

'Releasedatum Windows 10 Creators Update 11 april'

Adobe dicht opnieuw gaten in Flash Player

Online StemWijzer ook vandaag nog veel gebruikt

Online StemWijzer ook vandaag nog veel gebruikt

Ook op de dag van de verkiezingen wordt de online StemWijzer van ProDemos nog veel geraadpleegd. Vandaag worden er 45.000 gebruikers per uur gemeten.

Dat is te lezen op de Twitter-tijdlijn van de StemWijzer. Mogelijk is het juist vandaag zo druk op de site omdat deze gisteravond kampte met een storing. Dit als gevolg van een DDoS-aanval, waarvan nog niet duidelijk is wie daar achter zaten.

Op de site van de StemWijzer wordt aan de hand van stellingen een stemadvies gegeven. De Autoriteit Persoonsgegevens zat er dit jaar extra bovenop, met name nadat bleek dat de StemWijzer op de eerste dag online niet goed beveiligd was.

Inmiddels hebben meer dan 6 miljoen mensen gebruikgemaakt van de StemWijzer, wat een record is.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord