Ook websites vliegvelden ontregeld na terreuralarm 2013-10-10T14:32:47

Uw muziekverzameling op dvd

Zelfs de fanatiekste e-mailer is blij met een brief

Ook websites vliegvelden ontregeld na terreuralarm

Ook websites vliegvelden ontregeld na terreuralarm

Na het terreuralarm op Heathrow heeft het bedrijf Keynote de prestaties van websites van vliegvelden geanalyseerd. De websites van Britse luchthavens, maar ook www.schiphol.com, kwamen onder druk te staan na de ontdekking van een terroristisch complot. Een groot aantal mensen wilde de laatste stand van zaken weten over vertragingen van internationale en binnenlandse vluchten.

Na het terreuralarm op Heathrow heeft het bedrijf Keynote de prestaties van websites van vliegvelden geanalyseerd. De websites van Britse luchthavens, maar ook www.schiphol.com, kwamen onder druk te staan na de ontdekking van een terroristisch complot. Een groot aantal mensen wilde de laatste stand van zaken weten over vertragingen van internationale en binnenlandse vluchten. Uit de analyse blijkt dat de meeste sites moeite hadden met het enorme aantal verzoeken, waardoor onderbrekingen en lange downloadtijden ontstonden.Amsterdam Airport had tussen 10.00 uur en 18.00 uur problemen met de beschikbaarheid waardoor op sommige tijdstippen de helft van de bezoekers niet op de site kon komen. In deze periode duurde het gemiddeld meer dan 30 seconden voordat de pagina geladen was, met pieken van 44 seconden. Luton airport was slechts bij 9,09% van de metingen beschikbaar. De keren dat de site wel beschikbaar was, moesten bezoekers gemiddeld 54,22 seconden wachten tot de site geladen was. Belfast airport was 85,11% van de gemeten tijd niet beschikbaar, wat betekende dat reizigers de site het grootste deel van de ochtend niet konden bereiken. Birmingham International en Cardiff presteerden eveneens slecht met een beschikbaarheid van respectievelijk 38,30% en 21,74%. Een vluchthaven die beter presteerde, was Manchester met een beschikbaarheid van 86,96%, maar met een gemiddelde downloadtijd van 22,78 seconden.

BAA.com, exploitant van de vliegvelden Heathrow, Stansted en Gatwick, was voor lange periodes niet bereikbaar of extreem traag. Het duurde soms 45 seconden voordat de pagina was geladen.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord