Op welke beroemdheid lijkt u? 2013-10-10T14:34:01

Apple aangeklaagd om gehoorschade

Blingbling voor romantische techno-freaks

Op welke beroemdheid lijkt u?

Op welke beroemdheid lijkt u?

Echt iets voor de vrijdag. Hebt u een digitale foto van uzelf, upload 'm dan naar MyHeritage.com en wacht af. MyHeritage vergelijkt uw foto met 2400 foto's van celebrities uit de database. En dat kan tot verrassende overeenkomsten leiden.Zo lijkt onze eindredacteur voor 61% op Nicolage Cage. Geen slecht resultaat dus.

Echt iets voor de vrijdag. Hebt u een digitale foto van uzelf, upload 'm dan naar MyHeritage.com en wacht af. MyHeritage vergelijkt uw foto met 2400 foto's van celebrities uit de database. En dat kan tot verrassende overeenkomsten leiden.

Zo lijkt onze eindredacteur voor 61% op Nicolage Cage. Geen slecht resultaat dus. Een vrouwelijke redacteur (met bril) werd echter gekoppeld aan Paus Pius de twaalfde, en of je daar nu zo blij mee moet zijnā€¦ En voor degenen die het zich afvragen - ja, onze Jan Peter Balkenende is ook in de database opgenomen.

U kunt het beste een kleine foto (.jpg) uploaden. Mocht er niets gebeuren, klik dan eens op verversen (F5) in uw browser.MyHeritage.com maakt voor deze dienst gebruik van wetenschappelijk geavanceerde gezichtsdetectie -en herkenning.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord