OpenOffice.org 3.2 loopt vertraging op. 2013-11-04T17:06:41

Samsung onthult smartphone-platform Bada

Brein twittert vonnis aan The Pirate Bay

OpenOffice.org 3.2 loopt vertraging op.

OpenOffice.org 3.2 loopt vertraging op.

Volgende week wordt de eerste release kandidaat vrijgegeven voor OpenOffice.org 3.2. De definitieve versie van de open source office-suite wordt pas begin 2010 verwacht. Volgende week is de release  gepland van RC1 van OpenOffice.org 3.2.0. De ontwikkelaars zijn positief over de kwaliteit van deze eerste release kandidaat.

Volgende week wordt de eerste release kandidaat vrijgegeven voor OpenOffice.org 3.2. De definitieve versie van de open source office-suite wordt pas begin 2010 verwacht.

Volgende week is de release  gepland van RC1 van OpenOffice.org 3.2.0. De ontwikkelaars zijn positief over de kwaliteit van deze eerste release kandidaat. Er is veel tijd besteed aan het testen en vertalen voor de nieuwe functies. Dit heeft wel langer geduurd dan gepland, waardoor deze release kandidaat later verschijnt dan verwacht.

Door deze vertraging zal de definitieve versie ook niet meer in 2009 uit komen. Woordvoerder Cor Nouws van OpenOffice.org: "Normaal is een periode van zo twee weken voldoende tijd om van release kandidaat naar finale versie te komen. In die tijd vinden onze gebruikers de echte showstoppers en worden ze gecorrigeerd. Maar dit jaar komen we dan precies uit in de feestdagen, tussen de oliebollen zeg maar. Dus we hebben de verwachting bijgesteld en brengen de nieuwe versie pas begin volgend jaar uit. Positief daaraan is dat we nu 2010 feestelijk kunnen starten als het jaar van de nieuwe OpenOffice.org."


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord