Opera Mobile ook op Android 2013-11-04T17:06:28

Vrijdag, actie-dag: Norton Internet Security 2010

Nieuwe Windows 7-tool voor installatie op netbook

Opera Mobile ook op Android

Opera Mobile ook op Android

Opera gaat er voor zorgen dat het internetbrowsen op alle platformen hetzelfde wordt. Is het niet met de gratis op Java gebaseerde Opera mini dan wel met de veel krachtiger Opera Mobile versie 10. Opera heeft de nieuwste versie beschikbaar gesteld aan OEM's om in hun telefoon mee te leveren. Gewone stervelingen moeten het nog doen met de bèta 2 versie.

Opera gaat er voor zorgen dat het internetbrowsen op alle platformen hetzelfde wordt. Is het niet met de gratis op Java gebaseerde Opera mini dan wel met de veel krachtiger Opera Mobile versie 10. Opera heeft de nieuwste versie beschikbaar gesteld aan OEM's om in hun telefoon mee te leveren.

Gewone stervelingen moeten het nog doen met de bèta 2 versie. De OEM telefoonfabrikanten krijgen al de definitieve versie die zij kunnen aanpassen aan de specifieke eigenschappen van hun product. Zo hoopt Opera op een brede acceptatie en een grote verspreiding van de krachtige nieuwe mobiele browser Opera Mobile 10.

Het mooie is dat de Opera Mobile 10 browser multiplatform is en geschikt voor zowel Windows Mobile, Symbian en nu ook Android. Straks kunt u op al deze platformen genieten van de functies van deze krachtige browser als tabbed browsing, speed dial, password manager en Opera Turbo. Vooral dat laatste zorgt voor minder datatransport en dus hogere snelheid en eventueel minder kosten door het comprimeren van websites in de Opera server.

Opera heeft de gebruikersinterface zo gemaakt dat die eenvoudig voor de verschillende platformen en merk specifieke eisen kan worden aangepast. 

Via: Techconnect


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord