Opnemen met de multimediaspeler

© CIDimport

Opnemen met de multimediaspeler

Geplaatst: 11 december 2009 - 12:12

Aangepast: 27 augustus 2022 - 13:26

Redactie ID.nl

Slim van Emtec: de S800H is een combinatie van een multimedia speler en personal videorecorder met Full HD-functies.

Slim van Emtec: de S800H is een combinatie van een multimedia speler en personal videorecorder met Full HD-functies. Niet alleen kunnen er tv-programma's mee opgenomen worden, het apparaat kan ook gebruikt worden om oude video's mee om te zetten naar digitaal formaat - met dank aan de aanwezige audio/video in-aansluiting.

De S800H kan gebruikt worden om films, muziek en foto's vanaf televisie of pc kunt benaderen en afspelen. Bovendien kun je er je favoriete tv-programma's mee opnemen en afspelen, live of door middel van een vooraf geprogrammeerde opname (EPG, Electronic Program Guide). Het omzetten van de video's, wat we net al noemden, gebeurt naar high-capacity HDD. Het apparaat is compatibel met de meeste audio- en videoformaten (ook ondertitelingsformaten), waaronder mkv.

De S800H heeft een digitale HD-tuner om alle HD DVB-T-kanalen direct te kunnen gebruiken én hij heeft een ingebouwde webradiofunctie. Ook goed om te weten: het apparaat is compatibel met WiFi 802.11n, heeft een Ethernet 10/100-aansluiting en kan gebruikt worden als NAS. Hij komt in drie 'smaken': 500GB, 1TB en 2TB. De prijs begint bij € 259,-.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten