Opnemen met de multimediaspeler 2013-11-04T17:06:24

Samsung komt met dunste telefoonhorloge

Verse download: gratis foto's bewerken

Opnemen met de multimediaspeler

Opnemen met de multimediaspeler

Slim van Emtec: de S800H is een combinatie van een multimedia speler en personal videorecorder met Full HD-functies.

Slim van Emtec: de S800H is een combinatie van een multimedia speler en personal videorecorder met Full HD-functies. Niet alleen kunnen er tv-programma's mee opgenomen worden, het apparaat kan ook gebruikt worden om oude video's mee om te zetten naar digitaal formaat - met dank aan de aanwezige audio/video in-aansluiting.

De S800H kan gebruikt worden om films, muziek en foto's vanaf televisie of pc kunt benaderen en afspelen. Bovendien kun je er je favoriete tv-programma's mee opnemen en afspelen, live of door middel van een vooraf geprogrammeerde opname (EPG, Electronic Program Guide). Het omzetten van de video's, wat we net al noemden, gebeurt naar high-capacity HDD. Het apparaat is compatibel met de meeste audio- en videoformaten (ook ondertitelingsformaten), waaronder mkv.

De S800H heeft een digitale HD-tuner om alle HD DVB-T-kanalen direct te kunnen gebruiken én hij heeft een ingebouwde webradiofunctie. Ook goed om te weten: het apparaat is compatibel met WiFi 802.11n, heeft een Ethernet 10/100-aansluiting en kan gebruikt worden als NAS. Hij komt in drie 'smaken': 500GB, 1TB en 2TB. De prijs begint bij € 259,-.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord