Orii is slimme ring voor handsfree bellen 2017-07-24T10:21:18

Schok voor slaperige chauffeur met Steer-wearable

'Internetpesten komt vaakst voor op Instagram'

Orii is slimme ring voor handsfree bellen

Orii is slimme ring voor handsfree bellen

Handsfree bellen zonder dat er een bluetooth-speaker in je oor zit, dat is het idee achter de slimme ring Orii. Dat veel mensen er op zitten te wachten, blijkt uit een succesvolle investeringscampagne op Kickstarter.

De makers zochten 30.000 dollar maar zijn inmiddels al over de 100.000 dollar heen, met nog 24 dagen te gaan. De Orii is op Kickstarter te bestellen voor 119 dollar, leveringen vinden vervolgens plaats in februari 2018.

Orii maakt net zoals sommige koptelefoons gebruik van 'bone conduction'. Door je vinger met ring tegen je oor aan te houden, komt audio van je smartphone via je botten in je binnenoor terecht. Uiteraard zit er ook een microfoon in.

Spraakassistent

Daarnaast is er integratie met Google Now en Siri, waardoor je via de ring bijvoorbeeld agenda-afspraken kunt noteren, notities aanmaken, zoekopdrachten geven en nog veel meer. De Orii staat via bluetooth in verbinding met je smartphone.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord