Patch voor Call of Duty: Black Ops voor PS3 helpt niet

© CIDimport

Patch voor Call of Duty: Black Ops voor PS3 helpt niet

Geplaatst: 15 december 2010 - 12:34

Aangepast: 27 augustus 2022 - 10:19

Redactie ID.nl

Tryarch heeft een patch (1.04) uitgebracht om problemen die de PlayStation3-versie van het spel plagen te verhelpen.

Tryarch heeft een patch (1.04) uitgebracht om problemen die de PlayStation3-versie van het spel plagen te verhelpen. Gamers klagen echter nog steeds over de problemen die ze hadden en in sommige gevallen lijkt het zelfs een averechts te hebben door de problemen te verergeren.

In een eerder bericht schreven we al over de petitie die gamers op touw aan het zetten waren om hun geld terug te krijgen van de PS3-versie van het immens populaire spel Call Of Duty: Black Ops.

De ontwikkelaar heeft door het uitbrengen van een patch geprobeerd het tij te keren, maar zoals het er naar uit ziet zonder het gewenste resultaat. Gamers worden vooral geplaagd door het feit dat ze moeten herstarten na vastlopers en problemen met de internetverbinding.

Een andere verandering die niet wordt genoemd voor alle platformen, is dat spelers niet meer op ‘mute' gezet kunnen worden in de lobby. Mocht je zelf geen problemen ondervinden dan ben je nu dus gedwongen om het eventuele geklaag van medespelers online aan te moeten horen.

[Via Examiner]

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten