Personenzoeker WieoWie vernieuwd 2013-11-04T17:12:58

Asus en Apple het betrouwbaarst

Retro-gamen met Nintendo

Personenzoeker WieoWie vernieuwd

Personenzoeker WieoWie vernieuwd

Personenzoekmachine WieoWie.nl is vernieuwd. De filtermogelijkheden zijn uitgebreid en de resultaten worden nu per rubriek ingedeeld. WieoWie is verniewd. De personenzoekmachine biedt gebruikers nu onder andere de mogelijkheid om hun online identiteit te beheren. Elke link en elke foto die bij een zoekopdracht via WieoWie naar boven komt, kan een gebruiker koppelen aan zijn profiel.

Personenzoekmachine WieoWie.nl is vernieuwd. De filtermogelijkheden zijn uitgebreid en de resultaten worden nu per rubriek ingedeeld.

WieoWie is verniewd. De personenzoekmachine biedt gebruikers nu onder andere de mogelijkheid om hun online identiteit te beheren. Elke link en elke foto die bij een zoekopdracht via WieoWie naar boven komt, kan een gebruiker koppelen aan zijn profiel. En tevens kan hij commentaar geven op informatie op het web voorkomt. Volgens Bart Kappenburg van WieoWie kunnen gebruikers van de site op die manier onjuiste gegevens over zichzelf corrigeren. Een andere vernieuwing van de site is het indelen in rubrieken, die via tabs snel bereikbaar zijn. Kappenburg: “Hierdoor zijn de resultaten overzichtelijker. Omdat we ook de filtermogelijkheden hebben uitgebreid, krijg je zo sneller een beeld van iemand.”

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord