Philips gaat lichtgevende kleding showen tijdens IFA

© CIDimport

Philips gaat lichtgevende kleding showen tijdens IFA

Geplaatst: 25 augustus 2006 - 10:08

Aangepast: 19 september 2022 - 12:57

Redactie ID.nl

Bij de aanstaande computerbeurs IFA in Berlijn zullen de Philips-medewerkers allemaal in verlichte kledingstukken lopen.

Philips gaat lichtgevende kleding showen tijdens IFA

Bij de aanstaande computerbeurs IFA in Berlijn zullen de Philips-medewerkers allemaal in verlichte kledingstukken lopen. Op deze manier wil Philips de show stelen.

Vorig jaar bij IFA 2005, de jaarlijkse consumenten elektronica-beurs in Berlijn, had Philips al prototypen van de Lumalive-textielproducten bij zich. Dit jaar zijn de kledingstukken met flexibele, gekleurde LED's volledig geïntegreerd in het textiel - zonder dat de zachtheid en soepelheid van de stof hieronder te lijden heeft. Om te tonen dat de Lumalive-technologie klaar is voor massaproductie zullen de Philips-hostesses op de IFA-beurs 2006  in lichtgevende kleding lopen.

De kledingstoffen kunnen voorzien worden van dynamische boodschappen (reclame, merken), afbeeldingen of constant veranderende kleuroppervlakken. Ook meubelstukken kunnen met de Lumalive-technologie worden uitgevoerd.

En voor wie het zich afvraagt; de stoffen zijn wasbaar en dus geschikt voor dagelijks gebruik. De batterijen zijn eenvoudig los en vast te maken. Ook kunt u het lichtgevende laagje gemakkelijk verwijderen en weer terugplaatsen op het kledingstuk.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten