Piet! : Weer-app van Piet Paulusma 2013-11-04T16:19:43

YouTube nieuwe look

HEMA mobiel prepaid: betalen per seconde

Piet! : Weer-app van Piet Paulusma

Piet! : Weer-app van Piet Paulusma

Nee de app 'Piet!' heeft niets met Sinterklaas te maken, het is de gratis weer-app van Piet Paulusma voor iPhone en Android.

Piet Paulusma

De bekende Friese weerman is er ontzettend trots op en is nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling. Piet Paulusma maakt zijn weerberichten wat minder saai dan een standaard weerbericht en dat komt ook terug in de app. Zo bevat de weer-app een strip met Paul in de hoofdrol en een soundboard waarmee bekende uitspraken zijn af te spelen waaronder uiteraard ‘oant moarn’.

Op het technische vlak is het uniek dat de app gebruikmaakt van GRIB-kaarten zo laat het persbericht weten.  De informatie komt van tal van Nederlandse weerstations en toont de landelijke en lokale weersverwachtingen

Ook zijn er verschillende activiteiten waarvoor een weercijfer wordt gegeven. Het gaat dan om BBQ-weer, terrasweer, golfweer, fietsweer, zeilweer en wandelweer.

De app is hier beschikbaar voor iPhone en hier voor Android.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord