Popcorn Time-alternatief: torrents streamen in browser met Joker.org 2014-10-20T09:13:01

Dit weekend veel gratis pc-games op Steam

Kingston DataTraveler MicroDuo 3.0 32GB

Popcorn Time-alternatief: torrents streamen in browser met Joker.org

Het kan dus nóg simpeler

Popcorn Time-alternatief: torrents streamen in browser met Joker.org

Joker.org is een website die je torrents laat streamen in je webbrowser. Denk Popcorn Time, maar dan zonder dat je er een apart programma voor hoeft te installeren.

Waar de website ineens vandaan komt en wie er achter zit is nog onduidelijk. Het kan bijna niet simpeler. Op de website plaats je een torrent, bijvoorbeeld door de zogenaamde magnet link in de balk te plakken of door een gedownload torrentbestand van je computer te uploaden. En dat is het dan. De film wordt afgespeeld.

Illegaal

Net als bij Popcorn Time heb je nog de optie om ondertitels te selecteren, waaronder Nederlandse. Of je kan zelfs een ondertitel uploaden, als je niet tevreden bent met degene die automatisch wordt gekozen.

Joker.org is schijnbaar uit het niets opgedoken op de sociale nieuwssite Reddit. Of de site lang in de lucht blijft is nog maar de vraag. Want inderdaad, net als Popcorn Time is ook films streamen via Joker illegaal. Probeer het dus uit op eigen risico.

 


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord