President Obama volgen op Foursquare

© CIDimport

President Obama volgen op Foursquare

Geplaatst: 16 augustus 2011 - 10:52

Aangepast: 27 augustus 2022 - 08:42

Redactie ID.nl

President Obama heeft Foursquare aan zijn sociale netwerken toegevoegd. Vanaf nu kan iedereen, die dat wil, de president volgen en zien waar hij zich bevindt.

Barack  Obama, eigenlijk het Witte Huis, heeft nu een Foursquare-account. Foursquare is een sociale netwerksite om vrienden en kennissen op de hoogte te houden van je locatie. De gebruikers kunnen op bepaalde plaatsen inchecken en deze check ins delen via Twitter en Facebook. Het Witte Huis heeft het account aangemaakt om in combinatie met de nieuwe bustour van Obama de stemmers meer inzicht te geven in de dagelijkse bezigheden en agendapunten.

“Deze week begint president Obama met zijn 3-daagse bustour om te praten over de benauwde economische situatie van de Verenigde Staten. Je kunt de president volgen op zijn reis door te kijken op de pagina van het Witte Huis op Foursquare”, aldus de blog van het Witte Huis.

Het is niet de eerste keer dat Obama nieuwe manieren van communicatie aangrijpt om zichzelf in de kijker te spelen. Tijdens de eerste verkiezingen bleek Twitter namelijk doorslaggevend voor Obama. Misschien lukt het dit keer ook met Foursquare?

[Via: TG Daily]

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten