Primeur met persoonlijke televisie

© CIDimport

Primeur met persoonlijke televisie

Geplaatst: 14 augustus 2006 - 06:08

Aangepast: 19 september 2022 - 12:58

Redactie ID.nl

Duizend inwoners van Sittard-Geleen krijgen binnenkort de beschikking over een eigen tv-kanaal. De testdeelnemers bepalen met OpTV zelf wat ze op televisie zien en op welk moment ze daar naar willen kijken.

Primeur met persoonlijke televisie

Duizend inwoners van Sittard-Geleen krijgen binnenkort de beschikking over een eigen tv-kanaal. De testdeelnemers bepalen met OpTV zelf wat ze op televisie zien en op welk moment ze daar naar willen kijken. Ook kan iedereen zelf zijn eigen tv-kanaal beginnen en bankzaken via de tv regelen.

Iedere gebruiker, of het nu een consument, bedrijf of instelling is, kan zijn eigen tv-kanaal beginnen of kan foto’s, video’s en muziek bekijken en uitwisselen. Ook kunnen kijkers landelijke diensten gebruiken, zoals Video On Demand (VOD), gaming of themakanalen.

OpTV is ook geschikt voor verenigingen en organisaties. Zo kunnen sportclubs hun overwinning delen en kunnen regionale verslaggevers iedereen bijpraten over het laatste lokale nieuws. Op dit moment is het mogelijk voor klanten van de Rabobank om hun bankzaken te regelen via de televisie. Ten slotte behoort screen to screen communicatie tot de mogelijkheden: via de televisie kan visueel contact worden gemaakt met een medewerker van de Rabobank.

Rabobank Nederland is daarvoor een samenwerking aangegaan met MediaMall, leverancier van de persoonlijke televisie propositie OpTV.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten