Print een 3D beeldje van jezelf bij de HEMA

© CIDimport

Print een 3D beeldje van jezelf bij de HEMA

Geplaatst: 30 juni 2014 - 12:22

Aangepast: 27 augustus 2022 - 01:21

Redactie ID.nl

Dat is weer eens wat anders dan een foto: je kunt binnenkort een 3D-scan van jezelf laten maken. De HEMA in Amstelveen heeft de primeur.

Vanaf donderdag 3 juli kun je een miniatuurversie van jezelf of van je kinderen af laten drukken. Eerder was het al mogelijk om kettinkjes en armbandjes met je naam te laten printen bij de retailer.

Scan

Je kunt in een fractie van een seconde een scan laten maken van jezelf of van je kinderen en met behulp hiervan wordt een beeldje geproduceerd. Bij aanschaf van dit beeldje krijg je ook een link naar de digitale 3D foto, die je vervolgens op een tablet, pc of smartphone terug kunt kijken. De 3D scans kunnen op donderdag 3 juli van 18 tot 23 uur en vrijdag en zaterdag tijdens reguliere openingstijden worden gedaan.

Uniek

Hoe de scan van de HEMA precies werkt? De zogeheten Sanlounge is een fotogrammetrie scaninstallatie, waarmee in een fractie van een seconde met 68 hoge resolutie camera’s een opname van het hele lichaam gemaakt kan worden. Deze beelden worden daarna omgezet naar een full colour 3D bestand. Deze methode van scannen op locatie is uniek.  

Met of zonder logo

Je kunt kiezen of je het beeldje met of zonder voetje en met of zonder HEMA logo wilt hebben. Drie of vier weken later kun je het ophalen in het HEMA-filiaal van winkelcentrum Stadshart Amstelveen. Het beeldje kun je aanschaffen voor €59,-.  

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten