QR-Code te lastig voor Amerikaanse student 2013-11-04T16:19:00

Google Maps 6 voor Android is uit

YouTube video’s 21 miljard keer bekeken in oktober

QR-Code te lastig voor Amerikaanse student

QR-Code te lastig voor Amerikaanse student

Uit onderzoek van marketingbureau Archrival onder 500 Amerikaanse studenten, blijkt het gebruik van QR-codes onder studenten nog niet erg ingeburgerd te zijn.

Hoewel 81% over een smartphone beschikte en 80% bekend was met het fenomeen QR (Quick Response), wist maar 21% van de studenten succesvol het QR-voorbeeld van de onderzoekers te scannen. Sommige studenten gebruikten hun camera en wisten niet dat er een speciale app voor nodig was en anderen gaven het al snel op omdat het te lang duurde om uit te zoeken hoe het moest. 75% van de studenten gaf aan dat het onwaarschijnlijk is dat ze in de toekomst nog een QR-code gaan scannen.

Studenten met een Android waren het meest succesvol in het scannen van de QR-code, gevolgd door iPhone, BlackbBerry en Windows Phone. Vrouwen toonden in het onderzoek over het algemeen iets meer interesse in het scannen van de code dan mannen.

[Via:Digital Trends]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord