Radio Veronica lanceert sociale hitlijst

© CIDimport

Radio Veronica lanceert sociale hitlijst

Geplaatst: 11 maart 2014 - 14:58

Aangepast: 27 augustus 2022 - 02:03

Redactie ID.nl

Radio Veronica brengt als eerste radiostation de Facebook Top 500, de meest sociale hitlijst van Nederland. Van dinsdag 11 tot en met vrijdag 14 maart hoor je de hits met de meeste likes, shares en comments bij Radio Veronica.

Deze lijst veranderd met de minuut. Luisteraars kunnen via Radioveronica.nl of de Facebook-app hun eigen top 10 aanmaken en vrienden oproepen om likes, comments en shares te geven. Via www.radioveronica.nl wordt telkens de tussenstand bekend gemaakt.  

Bob Marley en Metallica

De luisteraars bepalen dus telkens wat er op Radio Veronica voorbij komt. Van Avicii en Bob Marley tot Metallica en Scooterz: de nummers zijn in ieder geval gevarieerd. Via de Facebook Top 500 app kunnen gebruikers gemakkelijk een lijst aanmaken en zijn of haar lijst blijven communiceren. De favoriete lijstjes van de dj’s van Radio Veronica zijn hier te bekijken

Vrijdag 14 maart a.s. wordt de Top 10 bekend gemaakt, de lijst van de luisteraar met de meeste likes en shares. Deze luisteraar wint een reis naar California. Niet verkeerd dus!

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten