© CIDimport

Rap van Donner nu al (download)goud

Geplaatst: 1 maart 2006 - 09:03

Aangepast: 19 september 2022 - 13:18

Redactie ID.nl

De in het afgelopen weekend onder grote belangstelling gelanceerde rap van minister Donner van Justitie is in enkele dagen al meer dan 40.000 keer gedownload.De website van het Ministerie van Justitie leverde tot gisteren circa 15.000 downloads op.

Rap van Donner nu al (download)goud

De in het afgelopen weekend onder grote belangstelling gelanceerde rap van minister Donner van Justitie is in enkele dagen al meer dan 40.000 keer gedownload.

De website van het Ministerie van Justitie leverde tot gisteren circa 15.000 downloads op. Via de website van de NOS, waar de videoclip bekeken kan worden, werd de rap van Donner meer dan 25.000 keer gedownload.

Componist en producer Barnier Geerling, alias Meester. G, die verantwoordelijk was voor de muziek en de backing vocals is erg tevreden met de overweldigende belangstelling voor de rap van de Minister. Geerling: "Commerciële singles leveren bij 40.000 verkopen een gouden status op. Omdat het hier om een niet-commercieel project gaat - de Minister mag niet meewerken aan commerciële projecten - krijgt zijn rap weliswaar geen officiële gouden status, maar het succes is er niet minder om!"Geerling denkt dat de track overigens nog veel vaker is gedownload, omdat hij ook geplaatst is op veel andere websites. "Het zou me daarom niet verbazen wanneer het totale aantal downloads in werkelijkheid de 80.000 overstijgt. En dat zou betekenen dat de Minister de platina status heeft bereikt. Niet gek voor een amateur op rapgebied!"

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten