Recordpoging 'samen mp3-luisteren' op Valentijnsdag 2013-10-10T14:34:00

P2P-kastje Lamabox deze week voor het eerst geleverd

RIAA klaagt vrouw zonder computer aan

Recordpoging 'samen mp3-luisteren' op Valentijnsdag

Recordpoging 'samen mp3-luisteren' op Valentijnsdag

Packard Bell Nederland onderneemt op Valentijnsdag een recordpoging om zoveel mogelijk mensen tegelijkertijd naar mp3-muziek te laten luisteren. De recordpoging wordt op 14 februari om 16.00 uur gehouden op de Dam in Amsterdam. Packard Bell wil op de dag van de liefde mensen letterlijk met elkaar verbinden met muziek.

Packard Bell Nederland onderneemt op Valentijnsdag een recordpoging om zoveel mogelijk mensen tegelijkertijd naar mp3-muziek te laten luisteren. De recordpoging wordt op 14 februari om 16.00 uur gehouden op de Dam in Amsterdam.

Packard Bell wil op de dag van de liefde mensen letterlijk met elkaar verbinden met muziek. Het doel is 250 personen op hetzelfde tijdstip naar een liefdesliedje te laten luisteren, waarbij ze met elkaar zijn verbonden via een - door Packard Bell geleverde - mp3-speler. Indien de recordpoging slaagt, wordt deze ingezonden voor het Guiness Book of Records. De mp3-spelers worden na afloop van de recordpoging beschikbaar gesteld aan het Emma Kinderziekenhuis (AMC). Van 16.15 tot 16.45 uur treedt Jim op voor alle deelnemers.

Oproep deelnemers

Geïnteresseerden die willen deelnemen aan de recordpoging kunnen zich aanmelden via www.packardbell.nl. Alle deelnemers ontvangen na afloop als dank een kortingsbon waarmee ze op Valentijnsdag de AudioTwin Valentine mp3-speler voor de helft van de prijs kunnen aanschaffen bij Dixons aan de Kinkerstraat 252/254 in Amsterdam.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord