Recordpoging 'samen mp3-luisteren' op Valentijnsdag

© CIDimport

Recordpoging 'samen mp3-luisteren' op Valentijnsdag

Geplaatst: 7 februari 2006 - 07:02

Aangepast: 29 augustus 2022 - 08:31

Redactie ID.nl

Packard Bell Nederland onderneemt op Valentijnsdag een recordpoging om zoveel mogelijk mensen tegelijkertijd naar mp3-muziek te laten luisteren. De recordpoging wordt op 14 februari om 16.00 uur gehouden op de Dam in Amsterdam. Packard Bell wil op de dag van de liefde mensen letterlijk met elkaar verbinden met muziek.

Packard Bell Nederland onderneemt op Valentijnsdag een recordpoging om zoveel mogelijk mensen tegelijkertijd naar mp3-muziek te laten luisteren. De recordpoging wordt op 14 februari om 16.00 uur gehouden op de Dam in Amsterdam.

Packard Bell wil op de dag van de liefde mensen letterlijk met elkaar verbinden met muziek. Het doel is 250 personen op hetzelfde tijdstip naar een liefdesliedje te laten luisteren, waarbij ze met elkaar zijn verbonden via een - door Packard Bell geleverde - mp3-speler. Indien de recordpoging slaagt, wordt deze ingezonden voor het Guiness Book of Records. De mp3-spelers worden na afloop van de recordpoging beschikbaar gesteld aan het Emma Kinderziekenhuis (AMC). Van 16.15 tot 16.45 uur treedt Jim op voor alle deelnemers.

Oproep deelnemers

Geïnteresseerden die willen deelnemen aan de recordpoging kunnen zich aanmelden via www.packardbell.nl. Alle deelnemers ontvangen na afloop als dank een kortingsbon waarmee ze op Valentijnsdag de AudioTwin Valentine mp3-speler voor de helft van de prijs kunnen aanschaffen bij Dixons aan de Kinkerstraat 252/254 in Amsterdam.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten