© CIDimport

Retro-gamen met Nintendo

Geplaatst: 19 augustus 2009 - 07:08

Aangepast: 27 augustus 2022 - 14:42

Redactie ID.nl

Ter gelegenheid van de gamesbeurs Gamescom, die deze week in Keulen plaatsvindt, lanceert spelfabrikant Nintendo twee nieuwe titels. Hoewel, nieuwe? Vanaf aanstaande vrijdag is voor de DSi het spel Mario vs. Donkey Kong: Minis March Again! te downloaden, een spel dat actie en puzzelen combineert.

Ter gelegenheid van de gamesbeurs Gamescom, die deze week in Keulen plaatsvindt, lanceert spelfabrikant Nintendo twee nieuwe titels. Hoewel, nieuwe?Vanaf aanstaande vrijdag is voor de DSi het spel Mario vs. Donkey Kong: Minis March Again! te downloaden, een spel dat actie en puzzelen combineert. Voor de Wii komt de vliegsimulator Pilotwings uit, een klassieker uit 1992 die destijds voor de Super Nintendo verscheen.

In het eerste spel is het naast spelen mogelijk om eigen levels te ontwerpen in de Construction Zone, die u vervolgens kunt delen met spelers van over de hele wereld. In het tweede spel neemt u plaats achter de stuurknuppel en moet u een vliegtuigje zo netjes mogelijk laten landen.

De prijs van beide games is 800 DSi- en Wii Points, wat neerkomt op 8 euro per spel. Binnenkort zal Nintendo meer nieuwe titels aankondigen voor de DS en de Wii.

Meer informatie kunt u vinden op www.nintendo.nl

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten