Ronaldinho-laptops en Ronaldo-mobieltjes

© CIDimport

Ronaldinho-laptops en Ronaldo-mobieltjes

Geplaatst: 28 april 2006 - 10:04

Aangepast: 19 september 2022 - 13:10

Redactie ID.nl

Nog iets meer dan een maand, en dan begint het WK. Gouden tijden dus voor alles wat met voetbal en voetballers te maken heeft. En dus? En dus worden voetballers op grote schaal ingezet voor het promoten van allerlei producten, uiteraard tegen forse betaling. Zo werd gisteren bekendgemaakt dat FC Barcelona en Ronaldinho Gaúcho ambassadeur van computerfabrikant van Lenovo zijn geworden.

Ronaldinho-laptops en Ronaldo-mobieltjes

Nog iets meer dan een maand, en dan begint het WK. Gouden tijden dus voor alles wat met voetbal en voetballers te maken heeft. En dus? En dus worden voetballers op grote schaal ingezet voor het promoten van allerlei producten, uiteraard tegen forse betaling.

Zo werd gisteren bekendgemaakt dat FC Barcelona en Ronaldinho Gaúcho ambassadeur van computerfabrikant van Lenovo zijn geworden. Eerder dit jaar al lijfde BenQ Mobile Ronaldo in. Behalve dat Ronaldo te zien zal zijn in allerlei reclamecampagnes, komt er ook een speciaal Ronaldo-mobieltje (de C75 Ronaldo Limited Edition) met exclusief beeldmateriaal en een handtekening van de ster op de achterzijde op de markt.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten